ریموت‌کنترل REM1 دزدگیر پارادوکس PARADOX

ریموت‌کنترل REM1 دزدگیر پارادوکس PARADOX به زبان ساده برای فعال و غیرفعال‌کردن دستگاه اعلام سرقت یا همان دزدگیر مورداستفاده قرار می‌گیرد. این ریموت‌کنترل دارای 4 دکمه است که می‌توان هر دکمه آن را برای یک حالت تعریف کرد. به طور مثال یک دکمه برای فعال‌کردن، یک دکمه را برای غیرفعال‌کردن، یک دکمه برای آژیر اضطراری و دکمه دیگر را برای فعال و غیرفعال‌کردن یک خروجی مورداستفاده قرار داد .
ریموت‌ REM1 دزگیر پارادوکس را می‌توان به‌عنوان پرفروش‌ترین ریموت شرکت پارادوکس کانادا Paradox نام برد. قیمت خوب، طول عمر طولانی و استحکام در برابر ضربه این ریموت‌کنترل را به یکی از محصولات پرفروش شرکت پارادوکس تبدیل کرده. استحکام خوب دکمه‌های ریموت و نیز نور پشت کلیدها باعث شده تا کاربران به‌راحتی بتوانند با این ریموت کار کنند. ریموت‌کنترل REM1-RCA1 در دو مدل 868 و 433 مگاهرتز تولید می‌شود .
ریموت‌ REM1 پارادوکس در ظاهر با یکدیگر تفاوتی ندارند البته اگر از طرف دکمه‌های ریموت به آنها نگاه کنیم. ولی در طرف دیگر با یکدیگر کاملاً متفاوت هستند. ریموت‌کنترل REM1 ساده ولی ریموت‌کنترل RCA1 دارای یک تگ پراکسی برای سیستم کنترل تردد است. طول عمر زیاد کلیه تجهیزات شرکت پارادوکس کانادا PARADOX از جمله ریموت‌کنترل REM1 خیال شما را تا سال‌ها بابت تعویض و یا تعمیر آنها آسوده می‌گذارد .
ریموت‌کنترل REM1 دزدگیر پارادوکس بیشترین استانداردهای جهانی در بین ریموت‌کنترل‌های دزدگیر در دنیا را داراست به‌طوری‌که تمامی گریدهای مربوط به سیستم‌های حفاظتی را دارد و می‌توان آن را برای مکان‌هایی با درجه حفاظتی بالا استفاده کرد. ریموت‌کنترل‌های دزدگیر شرکت پارادوکس کانادا PARADOX غیر قابل کپی‌شدن است .
در کل اگر می‌خواهید به‌راحتی دستگاه دزدگیر خود را فعال و غیرفعال کرده همچنین کلیدهایی برای کنترل رله‌های دستگاه دزدگیر داشته باشید ریموت‌کنترل REM1 دزدگیر پارادوکس یک انتخاب خوب برای شما است .
پارادوکس سرویس نماینده رسمی دزدگیر اماکن پارادوکس PARADOX کانادا در ایران.

مشخصات فنی ریموت‌کنترل REM1 دزدگیر پارادوکس کانادا

ریموت‌کنترل REM1

  • طراحی جدید و زیبا
  • تعریف 5 حالت مختلف عملکرد برای دکمه‌ها
  • کارکرد با فرکانس‌های 433 و 868 مگاهرتز
  • باتری لیتیومی با طول عمر طولانی و قابلیت تعویض آسان
  • ضدآب
  • همخوان با سری MG، گیرنده بیسیم RTX3، کیپد K32LX
  • دارای استاندارد  EN50131 , Gared 2

ریموت‌کنترل RCA1

  • تمامی مشخصلات ریموت REM1 را داراست
  • دارای تگ کنترل تردد (کارت پراکسی) درون خود ریموت‌کنترل

ریموت کنترل REM1-RCA1 دزدگیر شرکت پارادوکس کانادا PARADOX

نمایی از ریموت‌کنترل REM1 و RCA1 دزدگیر پارادوکس PARADOX

کاتالوگ پارادوکس – REM1

سؤالات متداول

بسته به نوع کنترل پنل متفاوت است و در ساختمان‌های نرمال شهری به این صورت است:

MG6250:30m

MG5000.MG5050.MG5075:45m

RTX3:60m

بله با همه کنترل پنل‌ها همخوان است اما در سری EVO و سری SP نیاز به ماژول RTX3 بوده و در سری MG نیاز به ماژولی نیست و با کنترل پنل همخوان است.

تنها تفاوت این دو ریموت‌کنترل در شکل ظاهری آنها بوده و هیچ گونه تفاوتی از لحاظ کارایی با یکدیگر ندارند .

در ریموت های چهار دکمه، 2 دکمه برای فعال و غیر‌فعال‌کردن استفاده می‌شوند و می‌توان برای 2 دکمه دیگر، نوع عملکرد آن را به اختیار تعریف کرد.

شاید شما این مدل از ریموت‌کنترل دزدگیر اماکن پارادوکس را بپسندید

ریموت کنترل REM15 دزدگیر شرکت پارادوکس کانادا PARADOX سری ماژلان Magellan
ریموت کنترل REM2 دزدگیر شرکت پارادوکس کانادا PARADOX سری ماژلان magellan
ریموت کنترل REM25 دزدگیر شرکت پارادوکس کانادا PARADOX سری ماژلان Magellan
ریموت کنترل REM3 دزدگیر شرکت پارادوکس کانادا PARADOX - سری ماژلان Magellan
5 2 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

هرگونه کپی‌برداری از مطلب ریموت‌کنترل REM1-RCA1 دزدگیر شرکت پارادوکس کانادا PARADOX بدون ذکر لینک منبع مجاز نمی‌باشد.

5/5 - (3 امتیاز)
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x